Servicetekniker

MD Kylcontroll AB är ett installations- och serviceföretag inom kyla. Vi projekterar och installerar kyl- och värmepumpsanläggningar för processindustrin samt fastigheter. Vi består idag av 12 medarbetare och har servicekontor i Smålandsstenar och Falköping.

Vi befinner oss i ett expansivt skede där efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar. Vi behöver därför förstärka vår organisation med nya kyltekniker på våra servicekontor.

 

Till våra kontor i Smålandsstenar och Falköping söker vi:

Dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du gillar att arbeta praktiskt. Kanske har du tidigare erfarenhet som tekniker inom kylyrket eller från annan typ av service inom industrin.
Som person är du social, har en god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Givetvis är det meriterande om du är certifierad inom kylteknik, har el-behörighet eller förmåga att kunna läsa kopplingsschema för el. Krav är B-körkort samt svenska i tal och skrift.

Arbetet innebär förebyggande underhåll, service, felsökning samt installation av kyl- och värmepumpsanläggningar mot industrin samt kommersiella fastigheter. Personliga egenskaper såsom förmåga att ta väl hand om kunder och kunna arbeta självständigt med god initiativförmåga ser vi som ett krav.

Vi erbjuder dig att arbeta i ett ungt, engagerat och kompetent gäng med väldigt god kamratskap. Arbetet är omväxlande och stimulerande med stora möjligheter till egna initiativ och personlig utveckling.

Är du den vi söker så hoppas vi att snart få se din ansökan i vår inkorg.

 

Smålandsstenar:

Sänd din ansökan och bifogad meritförteckning till: MD Kylcontroll AB, Dalsgatan 17, 333 30 Smålandsstenar eller till daniel@kylcontroll.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Daniel Ankarbranth tel. 0371-50960.

Falköping:

Sänd din ansökan och bifogad meritförteckning till: MD Kylcontroll AB, Sidvallsgatan 7, 521 36 Falköping eller till bjorn@kylcontroll.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Björn Ferm tel. 0515-18461.

 

Sista ansökningsdag för dessa tjänster:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. ansök därför så snart som möjligt.

 Kontaktinfo

MD Kylcontroll AB
Falköping

Sidvallsgatan 7

521 36 Falköping

Telefon:0515-184 60

Smålandsstenar
Södra Nissastigen 37
333 32 Smålandsstenar
Telefon:0371-509 60

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 48 andra.

MD Kylcontroll AB Falköping
Sidvallsgatan 7
521 36 Falköping
Telefon:0515-184 60
www.kylcontroll.se